top of page
Ilke Poelman Photography Boudoir.jpg

The Bombshell Experience

Ben je al mega-excited? Wacht dan tot je gelezen hebt wat een Bombshell Experience nu eigenlijk inhoudt en leest over mijn werkwijze! Dan ben je vast helemaal overtuigd.

Een Bombshell Experience draait namelijk volledig om jou! In mijn studio ben je geen nummertje maar een prioriteit. Persoonlijke aanpak is dan ook mijn paradepaardje. Daarom koos ik voor een low-volume, boutique stijl, luxe boudoirstudio. Enkel zo kan ik jou de beste ervaring, en de beste service garanderen. Jij krijgt van mij mijn volle 100%!

Een Bombshell Experience is dan ook zoveel meer dan enkel een fotoshoot. Het is een A tot Z ervaring. Eentje waar wij samen opzoek gaan naar wie jij bent als vrouwelijk wezen en dit gaan vastleggen op gevoelige plaat, met alle nodige verwennerij en begeleiding.

Lees hieronder over de verschillende stappen van jouw Experience!

01

De Wachtlijst

Ilke Poelman Photography-WEB-72.jpg

Deze shoot draait om jou. Dat wil zeggen dat ik met elk van mijn Bombshells (aka. klanten) persoonlijk te werk ga en heel graag tijd spendeer met, en aan jou om zo de best mogelijke ervaring, én resultaat te garanderen!

 

Doordat ik een Low-Volume Boutique studio ben, maar vooral door de populariteit van een Bombshell Experience, zijn de plekjes heel erg gewild, en werk ik met een wachtlijst.

Tweemaal per jaar wordt de agenda geopend voor nieuwe boekingen en zijn er maar 50 plaatsen beschikbaar. Mensen op de wachtlijst krijgen eerst toegang tot mijn agenda. Enkel indien de plaatsen niet zouden gevuld geraken, krijgt het grotere publiek toegang.

Zodra je op de wachtlijst staat, zal je op de hoogte gebracht worden hoe je jouw plekje kan claimen, en wanneer de volgende boekingsperiode geopend wordt. Waarschijnlijk zal dit in maart en september zijn.

02

Het Kennismakingsgesprek

Zodra de agenda  geopend is voor nieuwe boekingen, nodig ik je heel graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek in de studio. Tijdens dit gesprek leren we elkaar ietsje beter kennen. Ik ben zeer benieuwd naar wie jij bent, en waarom je graag deze shoot doet! Wil jij gewoon mooie foto's? Helemaal cool! Of zit er misschien iets meer achter? Ik kom er graag achter om jou zo goed mogelijk te helpen en begeleiden.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw eventuele verwachtingen, en zal ik jou in detail uitleggen hoe alles verloopt! Zo zijn er voor jou geen verrassingen, en dit zorgt voor rust. Uiteraard krijg je ook al de nodige tips & tricks over hoe jij je het beste zelf kan voorbereiden. We bespreken de outfitkeuzes, je krijgt een studio-tour en we bekijken de fotoproducten en prijslijst tot in detail. Moest jij nog extra vragen hebben, is daar ruim de tijd voor om deze te stellen!

Dit kennismakingsgesprek gaat geruime tijd vooraf aan jou shoot zodat er voldoende tijd is om jezelf voor te bereiden en de perfecte outfits te scoren!

Op het einde van je kennismakingsgesprek kan je beslissen of je graag een effectieve shootdatum prikt. Het kennismakingsgesprek is dus vrijblijvend.

Ilke Poelman Photography-WEB-6.jpg

03

HMUA & De Shoot

Ilke Poelman Photography-WEB-12.jpg
Ilke Poelman Photography-WEB-3.jpg

Als je voelt op onze kennismaking dat er een match is, dan prikken we jouw shootdatum. Het aftellen kan werkelijk starten nu! 

Voor jouw Bombshell Experience voorzie ik speciaal een professionele haar & make-up artiestes (HMUA).  Ik werk hiervoor samen met een team van de absoluut beste (en leukste) dames. Onze bedoeling is niet om jou een ganse make-over te geven, maar wel om jouw prachtige features extra naar voren te brengen. 

Zodra jij Bombshell-Proof bent, begint het échte werk. Just you and me vanaf nu. Niemand anders. Tenzij je natuurlijk zelf iemand wil meebrengen. Dat mag altijd uiteraard. Ik hou er van om voldoende tijd uit te rekken voor jou. No rush! Reken op ongeveer een tweetal uren shooten waarbij we 3-4 outfits gaan fotograferen.

Ik start met jou de basisprincipes van het poseren aan te leren en heb eindeloos veel mogelijkheden qua poses. Ook in jouw gezichtsuitdrukkingen word je gecoacht. Only real smiles in de studio! Je wordt dus werkelijk gecoacht van A tot Z. Jou mooi op foto zetten is 100% mijn verantwoordelijkheid. Zorgen zijn dus absoluut niet nodig. Laat het denkwerk maar aan mij over zodat jij ten volle kan genieten van de ervaring!

Ik beloof je dat je na afloop op wolkjes zal lopen en dat die confidence-boost die je nu al kreeg nog dagen zal nazinderen!

04

De Reveal & Ordersessie

Ongeveer 3 weken na jouw shoot is HET grote moment daar, la moment suprême... DE grote Reveal! Dit is het moment waar je mogelijks nog het hardste naartoe leeft.

 

Voor het eerst zal je jouw hele galerij te zien krijgen van minstens 50 beelden, volledig afgewerkt met mijn signature editing en retouchering.  Voor heel veel dames is dit een enorm intens en supermooi moment! Hét moment dat je ein-de-lijk ziet wat al de mensen die jou graag zien, ook zien.

Dit is ook het moment waarop jij zelf kan beslissen welke foto's jij kiest en aankoopt. Alleen zo kan ik garanderen dat je enkel foto's mee naar huis neemt waarop je helemaal verliefd bent en hang je dus niet af van mijn persoonlijke voorkeuren.

Daarbuiten kan je zelf kiezen hoe jij jouw beelden vereeuwigd wil zien: digitaal, album, print-box, uitvergrotingen of misschien een combinatie van verschillende producten... Alles is mogelijk! Jij beslist! 

Because it's all about YOU!

Ilke Poelman Photography-WEB-6.jpg
Ilke Poelman Photography-WEB-8.jpg

05

Product aflevering

Ongeveer een 5-tal weken na jouw bestelling is jouw fotoproduct reeds klaar voor aflevering! Alle producten worden handmatig door mij nagekeken op perfectie & kwaliteit. Na goedkeuring worden deze tot bij jouw thuis bezorgd via de post. Wil jij deze liever persoonlijk in de studio afhalen, dan kan dat eventueel ook. The choice is yours!

Wil jij ook op de Reservelijst?

Heb jij een flexibele agenda en wil jij heel graag op de hoogte gebracht worden in het zeldzame geval ik een last-minute opening heb?

Laat je dan opnemen op de Reservelijst.

Dames op deze lijst zullen als eerste gecontacteerd worden indien er onverwacht een plekje vrijkomt.

bottom of page