top of page
Ilke Poelman Photography-8.jpg

Cadeaubon kopen?

Wil jij graag een Bombshell Experience cadeau geven aan iemand die je nauw aan het hart ligt? Dat kan! Zelfvertrouwen is het mooiste geschenk dat je iemand kan geven, vind ik zelf!

Maar sta hier wel eventjes bij stil: gezien de aard van de shoot is het wel aangewezen dat de ontvangster zelf al eens aangegeven heeft geïnteresseerd te zijn in een shoot. Vermits niet iedereen er voor te vinden is om in lingerie voor de camera te staan, kan zo'n cadeau nogal overweldigend zijn!

Overtuigd dat de ontvanger een Bombshell Experience op haar wishlist heeft staan? Top! Dan zijn er verschillende opties! Lees hieronder verder.

Section Title

Ilke Poelman Photography-WEB-11.jpg

"It's not a photoshoot you give. It's confidence!"

Verschillende opties!

Zoals jullie al kunnen lezen hebben werk ik erg op maat. Geen enkele shoot is hetzelfde, en daarom is wat iemand spendeert ook nooit hetzelfde. Het bedrag van de volledige fotoshoot is daarom moeilijk te voorspellen.

Voor een cadeaubon zijn er daarom vier concrete mogelijkheden:

  1. Je geeft een zelfgekozen bedrag (bv. €50), zodat zij achteraf gewoon bij op kan leggen wanneer ze de shoot effectief boekt.
     

  2. Je geeft de sessionfee alvast cadeau. Deze is €295 en dekt alvast de ervaring op zich. (geen foto's inbegrepen)
     

  3. Je geeft de sessionfee (€295) cadeau + de waarde van het kleinste fotoproduct (€500) = €795. Zo heeft ze sowieso de ervaring + alvast het kleinste fotoproduct (Mini book incl. 10 foto's) achteraf. Ze kan dan zelf op de Reveal beslissen of ze eventueel graag een ander fotoproduct heeft, en dan kan ze eventueel zelf bij opleggen indien nodig.
     

  4. Je geeft een hoger bedrag dan €795 naar keuze. Meer budget wil zeggen dat ze grotere fotoproducten, of nog meer foto's kan kiezen op haar Reveal.

Het is optie drie die het vaakst genomen wordt, en dat ik ook aanbeveel. Dit omdat de ontvanger dan een totaalpakket krijgt en zelf niets dient op te leggen. (tenzij ze zelf een duurder product verkiest natuurlijk)

Got it! Ik wil eentje kopen!

​Super! Neem dan contact met me op en vermeld me voor welk bedrag jij een cadeaubon wenst aan te kopen. Dan maak ik het allermooiste cadeau'tje.

Je kan de cadeaubon cash betalen bij afhaling in de studio in Rotselaar, of je kan deze ook vooraf overschrijven en dan kan de cadeaubon per post verstuurd worden tot bij jou.

Ilke Poelman Photography-WEB-12.jpg
bottom of page