top of page
Ilke Poelman Photography-8.jpg

Cadeaubon kopen?

Heeft een vriendin, je partner, je zus, mama of nichtje,... reeds een Bombshell Experience op de planning staan, dan is het mogelijk om voor haar een cadeaubon te kopen.

Dit bedrag kan zij dan gebruiken voor de aankoop van haar fotoproducten op haar Reveal.

Een cadeaubon is één jaar geledig is vanaf de aankoopdatum. 

Indien je een cadeaubon wil aankopen, gelieve me dan te contacteren via email, met de naam van de persoon die reeds bij mij een shoot gepland heeft staan, en het bedrag dat je haar graag zou willen schenken. Dan maak ik de cadeaubon graag voor je op en bezorg ik je mijn rekeningnummer.

 

Je kan de cadeaubon na betaling dan ophalen in de studio op een afgesproken tijdstip, of ik kan deze per post bezorgen.

Section Title

Ilke Poelman Photography-WEB-11.jpg

Maar ze heeft nog geen shoot gepland...

Een boudoirshoot is een eigen keuze en hier moet je zelf volledig achter staan. Het is uiteindelijk iets zeer intiems dat je doet, en niet iedereen staat graag voor de camera. Dat is de voornaamste reden waarom je niet voor iemand anders een shoot kan boeken.

Daarnaast is het ook praktisch niet haalbaar. De boeken gaan tweemaal per jaar open voor nieuwe shoots en dit enkel voor mensen die zich ingeschreven hebben op de wachtlijst. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen per boekingsperiode beschikbaar om zo het luxueuze boetiek gehalte te kunnen verzekeren. 

Omdat de plaatsjes zo gegeerd zijn, en omdat de wachtlijst meestal groot is, kan ik daarom het niet langer aanbieden om met cadeaubonnen te werken voor gehele shoots. Net omdat cadeaubonnen maar een jaar geldig blijven, en ik niet kan garanderen dat je sowieso in de volgende boekingsperiode een plekje kan bemachtigen.

 

Het is dus niet mogelijk om een shoot cadeau te doen aan iemand.

Ilke Poelman Photography-WEB-12.jpg
bottom of page