top of page
Ilke Poelman-3.jpg

Ben jij (boudoir)fotografe en ben je opzoek naar een mentor?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door de veelvuldige aanvragen voor mentoring, en mijn ambitie om mensen te helpen ontplooien, is het eigenlijk als vanzelf gekomen dat ik ook mentoring geef. Dit in de vorm van 1-op-1 coaching, omdat ik er van overtuigd ben dat je dan het snelst de vruchten plukt. 

Er zijn verschillende aspecten waarbij ik jou kan helpen. Zo kan je me een uurtje boeken, en zelf beslissen waarover we het zullen hebben. Of je kan ook een volledige dag coaching boeken waarbij ik jou de IPS methode kan uitleggen, en hoe je deze succesvol kan gaan implementeren in jouw eigen business. Kan jij eerder praktijkgerichte coaching gebruiken waarbij we camera, licht en poses onder de loep nemen? Dan is dat ook een mogelijkheid!

Onderwerpen die ik met jou kan bespreken:

  • In Person Sales van A tot Z

  • Prijsstructuur en opzet

  • Business Mindset

  • Sales Psychologie

  • Poseertechnieken, klanten aansturen

  • Lichtgebruik & technische kant van de camera

  • Workflow

  • Marketing, klanten aantrekken

Section Title

Ilke Poelman Photography-WEB-13.jpg

"Investing in yourself is the best investment. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you."

Verschillende opties!

Borrow my Brain

Heb jij hele specifieke vragen of loop je ergens vast en wil jij graag toegang tot mijn kennis en ervaring? Wil je bepaalde ideeën bespreken, of brainstormen samen? Dat kan! Dan is dit de juiste optie voor jou! Je kan ervoor kiezen om mij per uur te boeken als jouw coach. Kies zelf welke onderwerpen besproken worden, en stel al jouw vragen! Deze coaching gebeurd online via Zoom.


Prijs: €195 excl. BTW
1-1 (IPS) business coaching

Wil jij leren wat IPS is, wat het inhoudt en hoe jij dit kan gaan toepassen? Wil je mij een hele dag voor jou alleen? Ook dat kan! Op een hele dag kan ik jou mijn 'business in a box' geven, en kunnen we alles bespreken, beoordelen, fine-tunen wat jouw hartje begeert! Ik leg jou haarfijn uit hoe jij jouw onderneming kan starten, of ombouwen naar een gezonde en winstgevende business. Een businessmindset jump-start, leer de kneepjes van het IPS vak, leer de Do's en de Don'ts in het verkopen, krijg inzicht hoe jij je prijs moet bepalen, en hoe jij klanten gaat aantrekken, welke workflow ik aanhoudt,... Eigenlijk? Alles wat ik op al die jaren aan kennis vergaard heb! Hiervoor kan je tot bij mij in de studio komen. Maar heb je liever dat ik tot bij jou kom, dan kan dat ook! (Kilometervergoeding niet inbegrepen.)


Prijs: €1500 excl. BTW
Boudoir posing & klanten aansturen

Heb jij meer nood aan de praktische kant van het fotograferen, en wil jij doodgraag leren hoe jij jouw klanten kan aansturen en zo flatterend mogelijk op foto kan zetten? Dan is de praktijkles met model iets voor jou. Leer opnieuw de Do's en de Don'ts, waar je moet op letten vooraleer je de foto maakt, wat een pose goed of slecht maakt, krijg inzicht in hoe ik oneindig veel variatie krijg in mijn galerijen, en ZO veel meer! Op een drietal uren maak ik van jou een echte Posing King of Queen! Wil jij liever zelf een model voorzien, dan kan dat zeker ook. Voor deze coaching komen we ook samen. Ofwel bij jou, ofwel bij mij. (Kilometervergoeding niet inbegrepen.)


Prijs: €585 excl. BTW
        + je levert minstens 5 lage resolutie foto's af aan het model

Wil je graag een coaching inplannen, of wil je misschien nog iets anders?

Weet je niet goed wat de juiste fit is voor jou? Of wil je misschien nog iets anders? Vragen staat vrij! Ik luister graag naar wat je nodig hebt. Contacteer me gerust via het contactformulier!

Ook voor het inplannen voor jouw coaching contacteer je me het beste via het contactformulier!
Ilke Poelman Photography-WEB-15.jpg
bottom of page